Er jeg smuk?

 1

Hvad er skønhed?

Hvordan stopper man med at hade sig selv?

Er det muligt selv at forme skønhed?

Er det perfekte, stadig det perfekte?

Det er kan være svært at se sig selv som smuk,  når man konstant ser billeder af Kardashian søstrene, hvor det ligner at de faktisk lever af at fremstille deres helt igennem perfekte ydre.

siis

“Jeg elsker også at tage billeder af mig selv, af mine outfits osv. og bruger 100 år på at redigere dem, halvdelen af de billeder jeg har på min telefon, er billeder af mig selv.  Fordi jeg heller aldrig er helt tilfreds, og ligger mærke til at ALLE mine fejl.
Og i lang tid havde jeg svært ved at tro på folk og blive glad, når de gav mit udseende komplimenter, da jeg i de yngre år, ikke prioriterede mit ydre, og dermed gav op. men det gør jeg ikke længere”

At hade sig selv:

Men jeg har også gjort op med mig selv, at jeg ikke vil bruge mit liv på at være utilfreds med mig selv.
For jeg ved hvor meget dårlig selvtillid trækker en ned.
Hvor meget drivkraft og succes den tager.

Alligevel ved jeg godt at jeg aldrig lære at elske mine fejl, men jeg er bevidste om dem, og jeg afskyer dem ikke.

For jeg er bevidst om at jeg ikke er perfekt, at jeg ikke vil stræbe efter det, og dermed er det også nemmere at være tilfreds. Men jeg er stadig en pige med mindreværdskomplekser, jeg prøver at rette op på.

Så jeg er blevet god til at udnytte mine gode sider og forbedre mine dårlige.

Jeg er bevidst om at jeg ikke er skåret ud af en barbiedukke skabelon og at mine gener ikke er uden fejl. Men det er også fejlene som gør mig genkendelig, gør mig unik og gør mig original.

 fejl

Mellemrum mellem tænderne:

Mine forældre siger altid at mit mellemrum mellem tænderne er charmerende

Og min kæreste har en gang sagt dette om min næse: “den er da meget fræk”

(Den hoppede jeg så ikke lige på)

Mit svar: “ej hold da kæft”

Men de har nok ret, det er mine fejl der faktisk gør mig til den jeg er,
det er min store næse, mine store fødder og mit mellemrum der gør,
at jeg ikke bare er en kopi af andre.

 

Former mit ydre:

Så jeg er kommet til den erkendelse, at mine fejl ikke bliver smukkere ved at hade dem og skjule mig. Nej jeg accepterer dem, arbejder på mine dårlige sider og udnytter de stærke. Jeg oplever bare mange, som glemmer dette, og ender med at give op på deres udseende, i stedet for at udnytte det potentiale de har.

Oftest er det faktisk hvordan man tænker; dermed det indre,
som har indflydelse på om man har et pænt ydre.

Hvad er skønhed:

Det er svært at sige hvad det er, men skønhed handler i hvert fald ikke om perfektion, men at man erkender hvad der er ens styrker og svagheder, og er bevidst om hvordan man udnytte sit potentiale og accepter sine fejl.

 

2

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er svag, men stærk