Mere sex, færre skænderier

Hvorfor er søndag sådan en lorte dag?

chips

Ja, et godt spørgsmål, ikke?

Nogen vil tro at svaret er tømmermænd, eller fordi vejret sjovt nok altid er gråt og kedeligt hver søndag, eller fordi man ved at weekenden lakker mod enden.

Men det tror jeg ikke er svaret. For jeg har ingen tømmermænd i dag (overraskende nok) jeg har faktisk fri i morgen, og vejret har faktisk været gråt de sidste mange dage, men alligevel er jeg i utrolig dårlig humør, eller nærmere følelsesløs, lige præcist i dag, for:

Jeg er ikke glad, men heller ikke ked af det.
Jeg er ikke begejstrede, men heller ikke vred
Jeg er ikke lykkelig, men heller ikke fortabt.

Har bare følelsen af at alt er ligemeget, og meningsløst. Hvilket er en af de værste følelser jeg kan bære rundt på. Når alt er ingenting, og ingenting er meget. Når der ingen glæde eller konflikt opstår, og tingende er lige så værdigløse som de ser ud.

 

eerr

Så føler jeg går i cirkler omkring mig selv, da intet motivere mig til at foretage mig noget.
Og når jeg mister motivation, mister jeg meget!
For livet er altid en kamp for mig, men hele tiden ved jeg også at der er et mål,
en gevinst, en mening.

Altså ikke engang tanker om en lækker chokoladekage, kan skabe kilder i min mave,
og så ved jeg at der er noget galt. Har også prøvet med chips og cola, men det skaber ikke engang en begejstring for mine smagsløs.

 

IMG_3901

Jeg hader ligegyldighed, men hver søndag er min fremtoning sådan.

 

Hvad jeg burde gøre:

Ja, jeg er også selv en af dem, der tænker hvis du har et problem, så gør noget ved det.
Men det her er nok et problem jeg ikke bare lige kan løse med en tur McDonalds eller en gå tur i det fri, eller en god film.
Det er et problem der vil forfølge mig resten af mit liv, følelsen af at livet er meningsløst. Tidspunkter hvor alt mister sit værd, og jeg mister håbet om at kunne gøre en forskel i denne verden. For jeg føler mig:

Mere som et sandkorn, end en sten.
Mere som en dråbe end en bølge
Og mere som en lille brise, end en vind.

For nogen er det okay at føle sådan, men ikke for mig!
Fordi for mig skal livet give mening, ellers frygter jeg at det får den konsekvens det fik sidst.
Hvor jeg var ligeglad med om døden viser sit ansigt, og stjæler min sidste vejrtrækning.
Det er en frygt jeg lever med, når jeg faktisk ikke frygter noget.

 

Udgangspunktet:

Men i hvert fald, hvis du føler at søndagen er meningsløs, grå og ligegyldig, er du ikke den eneste. Men vi mennesker er nok bare kommet frem til den accept og konklusion, at sådan er det. Og det er nok også den jeg skal prøve at indfinde mig med.

Forsøge at nedtone min frygt for at meningsløsheden vareved, for det gør den sjældent.

2

2 kommentarer

 • Tine

  Prøv mindfullness. Ikke fordi det er et modelune – men for at lære at være i nuet, og acceptere det ubehagelige. Det lyder super irriterende – men det gør virkelig en verden til forskel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • erderenvejudafhelvede

   Okay tak, det vil jeg forsøge mig med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere sex, færre skænderier