Er jeg smuk?

Løsningen er FUNDET

 dlkfsdf

Vitaminer:

B12-vitaminer lindrer depression, da det giver dig noget stof, du ellers kun får fra solen.
Og i Danmark har man brug for det, for der skinner solen sammenlagt 3 måneder om året.. Ud over det burde vitaminer også gøre ens krop mere modtagelig over for andre behandlinger. Ud over B12-vitaminer, er C og D vitaminer også rigtig gode for din sind og din krop.

 

vitaminer

Træthed:

Det hjælper både på træthed, humøret osv.
Men jern er også noget de fleste mennesker mangler, og som kan resultere i voldsom træthed. Så det kan jeg også anbefale, i sær her i vinterperioden, der kan jeg i hvert fald sove på alle tidspunkter, alle steder!

Hvor finder jeg det:

Du kan få det i piller form i matas, på apoteket og i nogle supermarkeder.
Ud over dette, kan du også finde det i forskellige former for frugt.

COLOURBOX2647146_301

Lys:

Der er rigtig mange som får en vinterdepression, for som jeg snakkede om før, er lys og sol virkelig noget vi mangler i Danmark i den tid, og lyset fra solen giver os et stof, som hjælper os. Mange klare sig uden, men dem med et sensitiv sind, eller folk med nogle specielle gener, er meget afhængig af lys.

Det kan jeg også selv mærke, da jeg i de sidste måneder, har været ked af det, ikke haft noget overskud, SINDSSYG træt osv.

26761aae8a688fce536f7447d2954a6d

Køb lyset:

Man kan købe en lysterapilampe, som kan hjælpe.
Den lyser ikke kraftigere op end andre lamper, men det afgørende er hvor stor en lysstyrke der rammer din egen pupil.  Man behøves ikke at kigge direkte ind i den, man kan godt lave andre ting, bare man er i samme rum. Der findes mange forskellige former for lysterapi, for det skal også kunne passe ind i din hverdag.  Har fundet en liste, over hvilke lamper der ville passe bedst ind i din hverdag.

lys

Jeg har ikke selv prøvet det, men overvejer det faktisk meget stærkt.

Læs mere her: http://dansklysterapi.dk/lysterapi.htm

Senere på kommer der flere metoder og råd til hvordan man kan behandle sit sårbare sind.

Pas på jer selv

2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg smuk?